Allerød Bordtennisklub er etableret i 1972. Siden 2007 har vi holdt til i bordtennishallen (hal 4) i Lillerødhallerne. Her har vi fantastiske rammer for klubbens daglige aktiviteter, holdkampe, begynderstævner, træningslejre og åbent hus, hvor alle er velkomne.

Klubbens målsætning er at give alle medlemmer gode udviklingsmuligheder og at skabe positive oplevelser for alle - medlemmer, forældre og gæste - når de færdes i hallen.

Vi tilstræber, at alle - uanset niveau - kan trives på lige vilkår, og vi har en stærk filosofi om, at vi alle har ansvar for at gøre hinanden bedre.


Sæson 2022/23 starter mandag den. 15. august 2022 og slutter med udgangen af juni 2023

Motionister og seniorspillere kan stort set selv bestemme træningstider og omfang af træning. Der vil også være mulighed for at træne lørdag/søndag, hvor hallen er åben, og der ikke er andre planlagte arrangementer i hal 4 (se kalenderen ovenfor om hallen er optaget).


Er du måske nyt medlem i Allerød Bordtennisklub? - så klik her.


Øverst kan du tilmelde dig hold og betale kontingent, købe klubtøj samt tilmelde dig diverse events i løbet af sæsonen (det vil ikke være muligt at gøre disse ting på andre måder). 

 

Sportslige hilsner

Bestyrelsen

Allerød Bordtennisklub