Allerød Bordtennisklub er etableret i 1972. Siden 2007 har vi holdt til i bordtennishallen (hal 4) i Lillerødhallerne. Her har vi fantastiske rammer for klubbens daglige aktiviteter, holdkampe, begynderstævner, træningslejre og åbent hus, hvor alle er velkomne. Klubbens målsætning er at give alle medlemmer gode udviklingsmuligheder og at skabe positive oplevelser for alle - medlemmer, forældre og gæster - når de færdes i hallen. Vi tilstræber, at alle - uanset niveau - kan trives på lige vilkår, og vi har en stærk filosofi om, at vi alle har ansvar for at gøre hinanden bedre.

Vi har hold for ungdom, senior-konkurrence, senior-motionister og 60+'ere fra mandag til fredag, og vi er mere end 170 aktive medlemmer - 40 pct. er under 21 år, 20 pct. er mellem 22 og 59 år, og 40 pct. er 60 år eller ældre. Vores yngste medlem er 8 år og vores ældste er 87 år. 70 pct. er drenge/mænd og 30 pct. er piger/kvinder. 


Sæson 2024/25 starter mandag den 12. august 2024.  Husk at tilmelde dig træningshold under TILMELD, når tilmelding åbner 15. juli 2024.


Er du måske nyt medlem i Allerød Bordtennisklub? - så klik her.


Øverst kan du tilmelde dig hold og betale kontingent, købe klubtøj samt tilmelde dig diverse events i løbet af sæsonen (det vil ikke være muligt at gøre disse ting på andre måder). 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram