Træner

Henrik Jensen
51757915

Henrik er 60 år og har erfaring som træner i alle aldersgrupper. Ud over Allerød har han været træner i bl.a. Fredensborg, Helsinge og Slangerup. Hvis der er én ting, der går igen, de steder han har været forbi, er det den gode stemning, som han er skaber. Henrik tager godt imod alle nye spillere og giver god introduktion til sporten. Han er lyttende og imødekommende og finder hurtigt ud af, hvor man er, og hvilket behov man har for hjælp. Styrken er på instruktion af basisteknik, og når man har set Henriks eget stilrene spil, så ved man hvorfor.

No such thing as bad student, only bad teacher. Teacher say, student do.

First learn stand, then learn fly. Nature rule, Daniel son. Not mine.

Peter Stilling
20127379

Peter er 60 år og har mange års erfaring som træner i Allerød, andre klubber og i unionsregi. Peter har gennemført de fleste træneruddannelser, og har gennemført første del af diplomtræneruddannelsen. Han har været træner på mange træningslejre i Danmark og i udlandet, herunder Sverige, Tyskland og Østrig. Peter kan træne alle grupper, men i Allerød har han først og fremmest ansvar for U21-holdet og som coach for flere af klubbens ungdomslandsholdsspillere. Peter hjælper derudover til med mandagstræningen på seniorholdet.

Alle børn og unge fortjener trænerens opmærksomhed til hver eneste træning. Som træner skal man derfor være opsøgende, tale med og lytte til spillerne, og man skal straks slå til, når man kan mærke, at spilleren har lidt ekstra motivation til at lære nyt. For spillerne udvikler sig på forskellige tidspunkter og i forskellige tempi, så hvis man selekterer for tidligt, bliver man blind og uopmærksom på masser af talent.   

Lars Eckeroth
25596690

Lars er 49 år og har gennemført Bordtennis Danmarks basistræneruddannelse, på hvilken han også er uddannelsesinstruktør. Han har været træner i Allerød Bordtennisklub siden 2015, hvor han har arbejdet med spillere på alle niveauer - fra begyndere på U10-holdet til ungdomslandsholdsspillere på U21-holdet. 

Lars er en af klubbens ungdomskoordinatorer, der har ansvar for at binde ungdomsholdene sammen og skabe en rød tråd i ungdomstræningen og videre til seniorafdelingen. 

En god træning er, når alle har gjort deres bedste for at gøre sig selv og hinanden bedre, og når man kan fornemme, at alle spillerne går hjem med en "gnist" i øjnene.

Lars Rasmussen
40577663

Hvis ABTK havde et ansigt, så kunne det godt være Lars. Lars er 54 år, tidligere klubformand og kasserer samt nuværende førsteholdsspiller og mangedobbelt klubmester i voksenafdelingen. Fra 2022 er han også træner. En rolle, som han også har prøvet før. Med Lars som træner er der budt op til hård træning med masser af grundbevægelse og bolde på bordet. Der spilles igennem og med høj ”far-musik” i højtalerne. En dannelsesrejse for de unge og en fest for de voksne, der spiller med.

Når vi træder ind af døren til hallen, gør vi vores bedste for at udvikle os selv og hinanden. Det gør vi, fordi vi brænder for bordtennis, og fordi vi har respekt for hinanden. Sporten har så meget mere at byde på, når man har nogen at dele den med.  

Nicklas Jensen
27894133

Nicklas er 20 år, og har gennemført Bordtennis Danmarks Basistræneruddannelse. Nicklas har været ungdomstræner i ABTK siden 2020, og har siden 2021 haft særligt ansvar for klubbens U10- og U14-hold, herunder for koordinering af trænere og gennemførelse af aktiviteter og trivlsestiltag.

Nicklas er også en af ABTK's ungdomsansvarlige ledere, der arbejder på at sikre fællesskab og en rød tråd i og på tværs af de forskellige træningshold, fra U10 til U21 og videre til seniorafdelingen. 

Nicklas fik i 2022 tildelt prisen som årets unge frivillige leder i Allerød Kommune.

Alle spillere skal føle sig som en del af træningsfællesskabet og have oplevelsen af at blive værdsat af træneren og træningskammerater. Hvis alle giver lidt af sig selv, får man et stærkt træningsmiljø, og så får alle som én ekstra meget ud af sin sport. 

Felipe Matarese
53686949

Felipe er 19 år og har siden 2019 været ungdomstræner i ABTK. Felipe har med sit rolige, tålmodige lederskab et godt greb om sine spillere. Det skaber ofte en ro i træningen, så spillerne kan fokusere på bordtennisspillet. Som træner kan Felipe også trække på sin egen erfaring som teknisk stærk spiller på et forholdsvist højt niveau - særligt på serveområdet, hvor han er berømt for en giftig fejlskrueserv. Ud over at være træner i ABTK er Felipe også træner i Espergærde.

Bordtennis er blevet kaldt skak på steroider, fordi man hele tiden skal være et skridt foran. Du skal kunne forudse modstanderens næste træk. Hvor lander bolden på bordet og med hvilken skru? Samtidig kommer bolden med 100 km. i timen, så man skal være hurtig og eksplosiv og kunne træffe de rigtige beslutninger på et splitsekund. Det virker umuligt, men man kommer hurtigt til at elske det.     

Rasmus Jensen
20673446

Rasmus er 25 år og debuterer i denne sæson som træner i ABTK. Sin bordtennisopdragelse har han fået i Furesø BTK, hvor han bl.a. har haft Carsten Egeholt som træner. Her har han også fungeret som ungdomstræner, og han har gennemført Bordtennis Danmarks uddannelse som basistræner. Rasmus kan godt lide, at der bliver gået til den til træningen, og at der er respekt for alle, som gør deres bedste. 

Det er ok at fejle. Det er faktisk et krav. For vi kan kun forbedre os, hvis vi tør lave nye ting, fejle, justere, fejle, rette til... og til sidst er den der. Det kan være svært på den korte bane, men på den lange bane betaler det sig at være modig. Derfor er det min opgave at få spillerne til at føle sig så trygge, at de ikke er bange for at eksperimentere med det nye.     

Rasmus Olesen

Rasmus er 14 år, men er allerede i gang med sin 6. sæson i ABTK. I denne sæson debuterer han som hjælpetræner og i efteråret er det planen at gennemføre Bordtennis Danmarks juniortræneruddannelse. Som spiller har Rasmus stille og roligt udviklet sig til en teknisk stærk allround-spiller. Sæson for sæson er der lagt flere og flere træningstimer på, og han har udviklet sig meget inden for det seneste år. Som træner sætter Rasmus pris på, at træningen er sjov, men også at hans spillere har lyst til at lære nyt og udvikle sig. Det kræver lidt ekstra koncentration, men til gengæld får man så meget ekstra energi, når man mærker, at baghåndskontraen eller forhåndsloopet begynder at sidde fast, mener han. Så Rasmus går gerne lidt ekstra for at få sine spillere til at få styr på teknikken i verdens sværeste sport, hvis de selv har viljen til det.  

Hvis bordtennis var nemt, ville det hedde fodbold. Som træner er det derfor en fantastisk følelse, når man oplever, at spillerne har lært noget nyt. Så starter den næste opgave, for i verdens sværeste sport, er man aldrig færdig med at lære nyt. Man kan hele siden udvikle sig og blive bedre. Derfor er bordtennis også verdens bedste sport.   

Talar Boyadjian
31271363

For Talar er bordtennis for alle hele livet hele tiden. Talar er 28 år og træner på U10-holdet samt pige-koordinator i ABTK. Talar er en af klubbens internationalestjerner, da hun er fra Libanon. Hun har boet i Danmark siden 2020, og er allerede rigtig god til dansk. Som træner er hun kreativ og god til at finde på nye og anderledes øvelser. Hun går også op i de tekniske detaljer. Hun kan lynhurtigt nedbryde og analysere din benstilling, vægtforskydning, hofterotation, skulder- og underarmsbevægelse, batvinkel og boldtræf mv. og give sin skarpe diagnose af dit forhåndsloops sundhedstilstand. Regn også med at hun altid kan give dig seneste nyt om verdenseliten, for bordtennis er den helt store lidenskab, som bliver dyrket i næsten alle vågne, frie timer.  

Bordtennis er som et atom. For de uvidende er det blot mikroskopisk og ubetydeligt, men for de dedikerede er det indviklet i design og byggestenen til alt, hvad vi kender.

Marie B Larsen

Marie er 14 år og har spillet bordtennis siden 2019. Siden 2021 har hun haft en rolle som hjælpetræner på klubbens pigehold. Ved bordtennisbordet er Marie en fighter og humørspreder. Og som træner ser hun gerne, at træningen er både sjov og intens. 

Opskriften på den gode træning er kammeratskab, udvikling og sjov. Alle tre ingredienser skal med i enhver træning. Ellers bliver sporten kedelig.  

Jonathan Nyrop-Ellingsøe

Jonathan er 18 år, og glødende Tottenham-fan. Han har været hjælpetræner siden starten af 2022. I efteråret 2022 tager han uddannelsen som juniortræner, men som mangeårigt ungdomsmedlem i ABTK sidder klubbens træningsfilosofi og -værdier allerede på rygraden. Som bordtennisspiller er han en showman, der altid er leveringsdygtig på lange, underholdende ballon-smash dueller. Alt samler han op og sender retur flere meter fra bordet. Det kan begejstre enhver, og på den måde er han en fantastisk ambassadør for bordtennissporten. En evne, han også gør brug af i rollen som træner.

Jeg elsker sport, og har prøvet mange forskellige af slagsen. Men det er ikke let at starte og træde ind ad døren som helt ny. Især ikke, hvis man ikke kender andre. Derfor er det vigtigt, at man tager godt imod den nye og sørger for, at han eller hun hurtigt bliver en del af fællesskabet. Det er en af mine vigtigste opgaver, for hvis vi skal fastholde de nye, skal de opleve bordtennis som en holdsport.    

Frida Holm Andreasen

Frida er 15 år og hjælpetræner på klubbens U12-hold for piger. Frida er startet til bordtennis senere end mange andre, men er kommet ret godt efter det. Så hvis hun vil, kan hun give de fleste piger og drenge kamp til stregen. Som træner er hun altid frisk på leg og sjove øvelser, og ikke kun som belønning for veludført indsats i de tekniske øvelser. For hendes udgangspunkt er, at jo sjovere det er at gå til bordtennis, desto mere får man ud af sin sport - fysisk, teknisk og socialt.

Lær fra dine fejl og nederlag, og du ender med at blive en vinder.

Troels Balmer Christensen
22997411
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram