Bestyrelsesformand
Troels Balmer Christensen
Præsentation
22997411

Uden nogen speciel bordtennisbaggrund kom Troels til klubben som bestyrelsesmedlem i 2019 i forbindelse med, at hans yngste søn startede til bordtennis. I 2020 startede Troels som formand for ABTK med ambitionen om og lysten til at arbejde videre med de gode værdier, som er forankret i ABTK, og som er bærende for det daglige arbejde. Der skal være plads til alle, der har lyst til at spille bordtennis uanset niveau, alder eller handicap. Derudover er Troels aktiv på ABTK's senior motionisthold, repræsenterer ABTK i brugerrådet for Lillerødhallerne og er ofte at finde i hal 4 til "Åbent hus" arrangementer i løbet af vinterhalvåret.

Se hele beskrivelsen
Kasserer
Morten Jørgensen
Præsentation
23258085

Morten er 50 år og klubbens kassemester. Morten har sin bordtennisopdragelse fra Slagelse, men har snart 10 års erfaring i ABTK-trøjen - de seneste endda på klubbens 1. hold for herrer. Derudover har Mortens søn, Nikolaj, også været mangeårigt medlem i klubbens ungdomsafdeling. Et særligt fokusområde for Morten er at modernisere klubbens administration, herunder sikre, at klubbens nye medlemssystem bliver implementeret og taget godt i brug af klubbens medlemmer, trænere og ledere.   

Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Ib Christensen
Præsentation

Ib er startet til bordtennis i en relativ sen alder, men han er kommet godt efter det. Han træner både med spillere fra klubbens førstehold og med motionisterne om tirsdagen. Det vigtigste er, at der er nogen at spille med og have det sjovt med. I bestyrelsen har Ib et særligt fokus på at skabe sammenhæng mellem motionisterne og turneringsspillerne, og så arbejder han aktivt på, at få startet en afdeling for 60+'ere, så der kan spilles bordtennis i formiddagstimerne.   

Se hele beskrivelsen
Lotte Harder
Præsentation

Lotte er frivillig leder i klubben, fordi hendes datter, Laura, er en del af klubbens ungdomsafdeling. Ingen kender rigtigt Lottes evner ved bordtennisbordet, men i bestyrelsen løfter hun mange vigtige opgaver for klubben. Det er Lotte, som skriver referater, og som holder snor i tidligere beslutninger. Det er også Lotte, som sørger for reservation af hal og lokaler, og som sikrer, at der er styr på klubmesterskaber, jule- og sommerafslutninger for klubbens ungdom.   

Se hele beskrivelsen
Lars Eckeroth
Præsentation

Lars er 49 år og har siden 2015 været aktiv i Allerød Bordtennisklub som spiller, træner og forælder til to piger i klubbens ungdomsafdeling. Lars har særligt fokus på vækst og udvikling af klubbens ungdomsafdeling samt på styrkelse af klubbens træningstilbud. Derudover fungerer Lars som klubbens "udenrigsminister", da han typisk repræsenterer ABTK i vækstteam- og BTDK-sammenhæng.   

Se hele beskrivelsen
Nicklas Jensen
Præsentation

Nicklas er det yngste medlem i bestyrelsen. 

Han satte sig i bestyrelsen i februar 2022 med en vision om at gøre ungdomsafdelingen i Allerød bordtennis klub større og med plads til alle.

Til daglig studerer Nicklas uddannelsesvidenskab på AU i Emdrup.

Udover at være bestyrelsesmedlem i klubben, er Nicklas også en aktiv træner på de forskellige ungdomshold.

Se hele beskrivelsen
Anders Garm
Præsentation
42274422
Se hele beskrivelsen
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram