Lars Eckeroth
Beskrivelse

Lars er 50 år og har gennemført Bordtennis Danmarks basistræneruddannelse, på hvilken han også er uddannelsesinstruktør. Han har været træner i Allerød Bordtennisklub siden 2015, hvor han har arbejdet med spillere på alle niveauer - fra begyndere på U10-holdet til ungdomslandsholdsspillere på U21-holdet. 

Lars er en af klubbens ungdomskoordinatorer, der har ansvar for at binde ungdomsholdene sammen og skabe en rød tråd i ungdomstræningen og videre til seniorafdelingen. 

En god træning er, når alle har gjort deres bedste for at gøre sig selv og hinanden bedre, og når man kan fornemme, at alle spillerne går hjem med en "gnist" i øjnene.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lars Rasmussen
Beskrivelse

Hvis ABTK havde et ansigt, så kunne det godt være Lars. Lars er 55 år, tidligere klubformand og kasserer samt nuværende førsteholdsspiller og mangedobbelt klubmester i voksenafdelingen. Fra 2022 er han også træner. En rolle, som han også har prøvet før. Med Lars som træner er der budt op til hård træning med masser af grundbevægelse og bolde på bordet. Der spilles igennem og med høj ”far-musik” i højtalerne. En dannelsesrejse for de unge og en fest for de voksne, der spiller med.

Når vi træder ind af døren til hallen, gør vi vores bedste for at udvikle os selv og hinanden. Det gør vi, fordi vi brænder for bordtennis, og fordi vi har respekt for hinanden. Sporten har så meget mere at byde på, når man har nogen at dele den med.  

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Peter Stilling
Beskrivelse

Peter er 62 år og har mange års erfaring som træner i Allerød, andre klubber og i unionsregi. Peter har gennemført de fleste træneruddannelser, og har gennemført første del af diplomtræneruddannelsen. Han har været træner på mange træningslejre i Danmark og i udlandet, herunder Sverige, Tyskland og Østrig. Peter kan træne alle grupper, men i Allerød har han først og fremmest ansvar for U21-holdet og som coach for flere af klubbens ungdomslandsholdsspillere. Peter hjælper derudover til med mandagstræningen på seniorholdet.

Alle børn og unge fortjener trænerens opmærksomhed til hver eneste træning. Som træner skal man derfor være opsøgende, tale med og lytte til spillerne, og man skal straks slå til, når man kan mærke, at spilleren har lidt ekstra motivation til at lære nyt. For spillerne udvikler sig på forskellige tidspunkter og i forskellige tempi, så hvis man selekterer for tidligt, bliver man blind og uopmærksom på masser af talent.   

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram