Klubmodul henter siden
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

BATcamp er en ferie camp for børn mellem 7-12 år. Campens overordnede formål er at skabe en meningsfyldt (sommerferie-) aktivitet, med udgangspunkt i et fællesskab omkring bordtennis. Den overordnede ramme er den lokale bordtennis forening, det specifikke indhold vil være centreret om bordtennis men også med andre aktiviteter & lege som børn kan se mening med at deltage i. Campen er et tilbud til forældre, for deres børn, og kan ses som en pasningsmulighed i sommerferien – selvom man er meget velkommen selvom ens forældre har ferie. Campen kan bruges som både tilbud til foreningens medlemmer, men også som rekrutterings redskab.

BATcamp er sponsoreret af REMA1000, som bidrager med goodiebags, drikkedunk, snacks og frugt til alle deltagere – alle dage.

 

Deltagere / Målgruppe:

Målgruppen er børn (drenge og piger) 7-12 år – alle børn. Bordtennis er en sport med gode muligheder for at rumme alle børn. Det vigtigste er, at de har lyst til at være sammen med andre i deres ferie. Campen er ikke en teknik eller niveau camp men mere en funcamp.

Målgruppen er både medlemmer og ikke medlemmer – og i realiteten nok flest begyndere og letøvede, men øvede spillere er dog altid velkomne, så længe de kender præmissen.

 

Tilmelding:

Tilmeldingen skal ske via Place2Book: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/413qjpee4y 

 

Invitation

Se invitationen her

Tilmeldte
0 /20
Tilmeldingsfrist
24.07.2024
Tidspunkt
05.08.2024 kl. 09.00 - 09.08.2024 kl. 15.00
Sted
Lillerødhallerne
Pris
800,00 kr.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram