Klubmodul henter siden
Ängby Summercamp 2024
Tilmeldingsfrist er overskredet

De senere år har vi haft en gruppe spillere og ledere/trænere med til Ängby’s sommerlejr og sommerstævne. Ängby ligger i Stockholm – ca. 20 min. metrokørsel fra centrum. Lejren ligger i slutningen af sommerferien, så for de fleste er det en perfekt start på en ny sæson. 

Der er plads til 180 spillere på lejren. Spillere og trænere kommer fra mange forskellige lande, fx Danmark, Sverige, Norge, Finland, Letland, Tyskland, Frankrig, Rumænien, Irland og England.

Turen er en guidet tur, hvor ABTK stiller ledere til rådighed på turen (Peter Stilling og Nicklas Jensen), som hjælper med det praktiske i forhold til logistik, mad og opsyn samt fællesarrangementer. 

Der er træning ca. 5 timer hver dag inkl. fysisk træning (bortset fra fredag), så deltagelse på lejren kræver, at man er i god form, og at man kan lide at træne øvelser. Der er spillere i alle aldre og på næsten alle niveauer.

Vi sover og spiser morgenmad på en skole ca. 15 minutters gang fra træningshallen. Frokost får vi i hallen, mens vi selv skal sørge for aftensmad. Der er dog gode indkøbsmuligheder tæt på hallen, hvor vi kan kan købe salat, sandwich, pizza, nudler mv. 

Lejren er fra søndag til fredag formiddag. Midt på ugen tager vi med dem, der har lyst til at springe et træningspas over til den lokale strand for at bade og spille minigolf efter morgen/formiddagstræningen, men ellers står den på restitution og hygge, når der er træningsfri. Fra fredag eftermiddag til søndag er der stævne, hvor man kan prøve sig selv af mod svenskerne og modstandere fra de mange forskellige lande på lejren. Vi er dog kun med i stævnet til og med lørdag, da søndag er hjemrejsedag.


I år tager vi afsted med bil og tog (måske kun bil) lørdag den 27. juli og er retur søndag d. 4. august sidst på eftermiddagen.   


Prisen dækker: Lejr, kost og logi (minus aftensmad), transport, lederomkostninger.


Spillerne medbringer selv penge til aftensmad samt frokost i stævneweekenden (dvs. ca. 1.200 Dkr.) samt lommepenge. 


Hvis du har spørgsmål vedr. lejren, kan du kontakte Nicklas (27894133) eller Peter Stilling (2012 7379).

Tilmeldte
7 /9
Tilmeldingsfrist
07.06.2024
Tidspunkt
27.07.2024 kl. 10.00 - 04.08.2024 kl. 18.00
Sted
Pris
4500,00 kr.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram