Klubmodul henter siden
Klubtur til klubfestival i Fredericia (spillere)
Tilmeldingsfrist er overskredet

Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder er festivalen skræddersyet til at bringe os sammen til en fed weekend med bordtennis og fællesskab. Der er noget for enhver smag:

  • Fun camp: Oplev en sjov og legende tilgang til bordtennis gennem forskellige spil og udfordringer. Uanset om du er nybegynder eller øvet spiller, vil fun campen bringe smilene frem og øge din glæde ved spillet.
  • DM i Rating: Dette bredde stævne er designet til spillere med under 2100 i rating og giver dig mulighed for at konkurrere mod jævnbyrdige og vise jeres færdigheder på bordet. Det er en fantastisk lejlighed til at udfordre dig selv og måle dig med andre spillere i samme rating interval
  • Juniortræneruddannelse: Hvis du er en ung spiller, der drømmer om at blive træner og dele din kærlighed til bordtennis med andre, er juniortræneruddannelsen det perfekte sted at starte. Lær fra erfarne trænere og få indsigt i trænergerningens verden. Dette er din chance for at udvikle dine lederegenskaber og blive en inspirerende rollemodel for kommende bordtennisgenerationer.
  • Dommerkursus: Hvis du drømmer om en dag at stå i en VM- eller OL-finale, men ikke er så god med et bat, så starter din vej måske her. Om lørdagen afholdes der gratis dommeruddannelse for alle, som ønsker at stifte bekendtskab med dommergerningen, og muligvis vil være dommer i fremtiden.

Der vil også være mulighed for at opleve ungdomslandsholdet i aktion, og du får mulighed for at møde nogle af verdens bedste til Ping Pong, E-bordtennis og Teqball.

Turen arrangeres af klubbens ungdomstrænere under ledelse af Nicklas Jensen og Lars Eckeroth.

Ungdomsspillerne fra U10 og U14 samt pigeholdet vil blive tilmeldt Fun Camp både lørdag og søndag. U21-spillerne tilmeldes som udgangspunkt Fun Camp den ene dag og uddannelse eller DM i rating den anden dag.

Vi sover på en skole i nærheden af Fredericia Idrætscenter, hvor Bordtennisfestvalen afholdes. 

Der er fælles transport med bus fredag d. 10. november kl. 16.00 fra Idrættens Hus i Brøndby. Vi tager fra Fredericia om søndagen kl. 16.00 til Idrættens Hus i Brøndby. 

I prisen indgår tilmeldingsgebyr, forplejning, t-shirt til deltagere i Fun Camp og transport, men ikke aftensmad fredag. Forældre er velkomne til at tage med – det koster 500 kr.. som dækker forplejning og transport (særlig tilmelding for forældre). 

Spørgsmål kan rettes til Lars Eckeroth (larseckeroth@gmail.com / 2559 6690) eller Nicklas Jensen (nicklasjensen035@gmail.com / 2789 4133).

Tilmeldte
13 /52
Tilmeldingsfrist
30.10.2023
Tidspunkt
10.11.2023 kl. 16.00 - 12.11.2023 kl. 18.30
Sted
Fredericia Idrætscenter
Pris
975,00 kr.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram