Klubmodul henter siden
Begynderstævne 14/5-2023 (Farum)
Tilmeldingsfrist er overskredet

Målgruppe: Dette er begyndernes første møde med spillere fra andre klubber. Det vigtigste ved disse stævner er at skabe en god atmosfære, hvor spillerne oplever at det er trygt at komme udenfor klublokalet og at bordtenniskampe ikke er farlige. Man taber nogle og man vinder andre, det er helt normalt, men det er ikke det vigtige. Alle er en del af et trygt fællesskab og alle hepper på alle. For at øge trygheden er aldersgrænsen for deltagelse på 12 år. Er man begynder og ældre end 12 år vil der være andre regionale tilbud at deltage i.

Man deltager, som regel, kun i begynderstævnerne det første halve til hele år af sin bordtenniskarriere. Det vil være frit at flytte både frem og tilbage mellem niveau D og C i løbet af sæsonen, så man kan prøve sig selv af og finde ud af, hvornår man er klar til at gå videre.

Format: Der afholdes 3-4 begynderstævner fordelt over hele af sæsonen. De organiseres regionalt af klubberne og der deltager som regel 30-50 spillere ved et stævne. Et stævne varer som regel 3-4 timer.

Der spilles kampe af to sæt. Det er altså muligt at spille uafgjort, hvilket giver muligheden for, at to spillere er “lige gode” i børnenes øjne. Samtidig gør det kampene korte, så møder man en modstander, der er meget bedre end en selv, så slipper man hurtigt ud af den igen.

Der spilles i puljer med 6-8 spillere i hver pulje, så man får mulighed for at spille mange kampe mod mange forskellige spillere. Klublederne forsøger at inddele puljerne efter niveau.

Det er ambitionen at begynderstævnerne også indeholder alternative aktiviteter, fx SUKIRU eller andre bordtennislege.

Fokuspunkter til trænere og forældre: Det er vigtigt at have fokus på den gode oplevelse gennem spillet og fællesskabet, ikke resultaterne. Det kan være ved at tale med spillerne om at prøve de ting af, man arbejder med i træningen eller på anden måde fokusere på indsatsen fremfor slutresultatet.

Præmier: Der uddeles deltagermedaljer til alle ved en fællesseance mod slutningen af stævnet. Det er vores erfaring, at det er med til at gøre oplevelsen endnu bedre og at børnene er vanvittigt stolte af deres medaljer.

Resultater: Ingen resultatregistrering efterfølgende. Puljeskemaer smides ud. Resultaterne er irrelevante på dette niveau.

Der vil heller ikke være sammenhæng mellem stævnerne i løbet af sæsonen. Man kan derfor også starte på et hvilket som helst tidspunkt i sæsonen.

Tilmeldte
5 /25
Tilmeldingsfrist
11.05.2023
Tidspunkt
14.05.2023 kl. 09.30 - 14.05.2023 kl. 13.00
Sted
Farum Arena (Hal 5)
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram