Klubmodul henter siden
Klubfestival med ABTK (U10 og U14)
Tilmeldingsfrist er overskredet
GLÆD DIG til årets store bordtennisfest for ungdomsspillere op til 14 år, når Bordtennis Danmark i samarbejde med Roskilde Bordtennis slår dørene op for KLUBFESTIVAL 2022! Det er relevant for alle ungdomsmedlemmer på ABTK''''''''s U10- og U14-hold.

KLUBFESTIVAL er en bordtennisfest for begyndere og let øvede spillere og deres trænere. Klubfestivalen byder på en weekend med fællesskab, sjov og leg med bordtennis. Sidste år vurderede 98,61 pct. af deltagerne, at det var sjovt eller super sjovt.

Festivalarmbåndet giver fri adgang til Planlagte aktiviteter, som fx UV-bordtennis, klubkamp (mangekamp) og alternative turneringer på forskellige typer borde med sjove bat. Fri leg, som fx e-bordtennis (virtual reality-bordtennis), robot, megabord, lille bord, store og små bat samt bat med huller i og en masse SUKIRU-lege.

ABTK''''''''s trænere laver en klubtur til KLUBFESTIVALEN med fælles afgang fra Lillerødhallerne lørdag morgen kl. 8.30. Programmet på selve festivalen kan du læse om her: https://bordtennisdanmark.dk/wp-content/uploads/2022/02/Klubfestival-program-oest.pdf  

Prisen for børn og unge er inkl. T-shirt, deltagelse, overnatning og forplejning (goodiebag, frokost og aftensmad om lørdagen samt morgenmad og frokost om søndagen).

Flere ungdomstrænere fra Allerød Bordtennisklub deltager og holder opsyn med alle spillerne fra ABTK under hele Klubfestivalen.

Voksne/forældre er gratis, men kræver tilmelding. Der er også mulighed for at bestille forplejning (295 kr.). Skriv til Nicklas A. Jensen (nicklasjensen035@gmail.com), hvis man vil med som voksen/forældre.  

Tilmeldte
3 /20
Tilmeldingsfrist
20.09.2022
Tidspunkt
24.09.2022 kl. 10.00 - 25.09.2022 kl. 15.00
Sted
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Pris
595,00 kr.