Bordtennis for 60+''ere
Tidspunkt
19.12.2022 kl. 09.30 - 19.12.2022 kl. 12.00
Sted
Lillerødhallen (hal 4)
Beskrivelse
Åbent Hus for ældre batmænd og ditto kvinder i Allerød Bordtennisklub (ABTK)
Nu kan lokale seniorer holde både kroppen og hjernen i form med en god gammel kending bordtennis. Allerød Bordtennisklub tilbyder bordtennis til alle seniorer over 60 år i forbindelse med den landsdækkende satsning ’BAT60+’ fra DGI Bordtennis og Bordtennis Danmark. Den 24. oktober kl. 9.30-12.00 og efterfølgende mandage åbner Allerød Bordtennisklub dørene til bordtennislokalet i Lillerød Hallerne Hal 4 for nye seniorer.
Man skal ikke tilmelde sig forinden, men blot møde op. Indendørs sko skal medbringes. Hvis man har eget bat så må det meget gerne medbringes, ellers kan bolde og bat lånes, ligesom der vil være jævnaldrende bordtennisspillere, som kan demonstrere hvordan sporten kan udøves.
Det er en fastslået kendsgerning, at bordtennis er godt for både krop og sind. Og i klubben tilrettelægges afviklingen af træning og hyggespil så det er tilpasset alle uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten.
Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker også mange steder i hjernen, så der er masser af fordele ved at spille bordtennis.
- Man træner reaktionsevne og balance samt styrker musklerne. Bordtennis er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter.
- Alle kan således være med på tværs af form og ambitioner, da spillet kan varieres i tempo og intensitet. Det sociale vil være en stor del af spillet, og der vil blive taget godt imod nye spillere, så du får lyst til at blive hængende og komme igen, siger Ib Christensen, medlem af Allerød Bordtennisklub.
Bordtennis er en fantastisk idræt, hvis man har lidt skavanker, belastninger eller skader fra gamle dage. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning. Det betyder dog ikke, at man ikke stadig kan få masser af sved på panden, konkurrence eller fællesskab, siger Lis Hævdholm, FU-medlem for BAT60+
Allerød bordtennisklub har en stor ungdomsafdeling og om aftenen træner både konkurrence spillere og motionister. Det sociale element er vigtigt for alle i klubben. Klubben råder over 14 borde som står klar i hal 4.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ib Christensen, bestyrelsesmedlem i Allerød Bordtennisklub, på tlf. 22564734, hvor det er muligt at få yderligere oplysninger.
Yderligere oplysning: www.bat60.dk
Allerød Bordtennisklub